rol.md

Soția, Soț, Familie, Statutul, Wikipedia

Laura Prepon face „alimente troiene”, astfel încât copiii ei să-și mănânce legumele

Maternitate
laura-Prepon-Trojan-Foods

Laura Prepon / Instagram

Laura Prepon este simbolul pragmatic. O știi drept Donna Pinciotti, sigură în sine, fără prostii pe sitcom-ul Fox Spectacolul din anii '70 și condamnat la fel de sincer și logic Alex Vause în drama Netflix Portocaliul este noul negru . Așadar, iată un puzzle din viața reală pe care Prepon și-a propus să îl rezolve: îi place să gătească, copiilor ei le place să se uite cum gătește, așa cum să facă asta fără a deveni atât de amestecate în pregătire și curățare încât nu mai are timp să te legi de masă cu oamenii care contează cel mai mult pentru ea?

Am crescut în bucătărie, dar mi-am dorit întotdeauna o modalitate de a simplifica ceea ce facem în bucătărie. Mi-a plăcut să mă uit la mama mea în bucătărie. Și am învățat atât de multe de la ea și atât de mult din inima mea în bucătărie a venit din ceea ce mi-a împărtășit, spune ea. Dar nu am o singură amintire că am stat la o masă cu ea mâncând mâncarea asta. Ea ne-ar găti și s-ar fi întors la aragaz. Tatăl meu a fost chirurg cu cele mai multe cazuri în două spitale. El venea acasă, dar nu mânca cu copiii.



Acum, mama a doi (Prepon nu a lansat numele fiului și fiicei sale, împreună cu soțul Ben Foster), și-a luat pasiunea de gătit și a transformat-o într-o linie de produse, PrepOn Kitchen , vândut pe HSN. Scopul întregii colecții, spune Prepon, este de a ajuta părinții să simplifice procesul de coșmar care de prea multe ori pune cina pe masă și îi încurajează pe copii să mănânce cina respectivă.

Visez la această linie de când eram copil, într-adevăr. Copiilor mei le place să fie în bucătărie cu mine. Sunt întotdeauna în bucătărie și le place să fie acolo, spune ea.Timpul capătă un sens complet nou. O vezi în creșterea copiilor tăi, nu? Vedeți literalmente timpul în fața dvs. pentru că vă vedeți copiii crescând - timpul nu a fost niciodată atât de prețios pentru mine și a avea timp cu copiii mei. Dacă linia mea îmi poate oferi mai multe din acestea, mă refer la asta.

Parul tau! Este atât de lung și strălucitor!

Aceasta este păr lung pandemic . Aceasta se numește doi copii.

Corect, ai doi sub patru ani, în timpul unei pandemii. Cum merge asta?

Am un copil de trei ani și jumătate și am practic un copil de un an. S-a născut în februarie chiar înainte de începerea pandemiei. Tocmai a făcut primii pași. Acum poate să se ridice în totalitate și să meargă. Chiar dacă am scos butoanele de pe aragaz, jucați în mod constant doar portar.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Laura Prepon (@lauraprepon)

Am un singur copil. Reperele sunt la fel de palpitante pentru a doua oară?

Este la fel de interesant. Este minunat. Cu prima, cu fiica mea, asta a fost cu puțin timp în urmă, când a mers prima dată, soțul meu era plecat din oraș. El era plecat din oraș, făcând un film, iar ea a făcut primii pași când a fost singură cu mine. M-am speriat. Împreună cu fiul meu, îmi doream foarte mult soțul meu și amândoi să fim acolo pentru că îi lipsea experiența cu fiica mea. Și am fost amândoi acolo. Amândoi am văzut că se întâmplă. Și ne-am privit literalmente ca „Acest lucru este real.” Fiica mea se răstoarnă, știi? Deci a fost foarte distractiv. A fost un lucru de familie foarte distractiv pe care l-am experimentat împreună.

Deci tocmai ai lansat o linie de bucătărie. Cum rămâi motivat? Sunt cu adevărat ars de orice este legat de alimente în acest moment.

Sunt chiar acolo cu tine. Gătesc totul. Și acum, că se face mai cald, cât de minunat este să te plimbi și să vezi oamenii mâncând din nou afară? Sunt atât de fericit să văd că oamenii se vaccinează. Apropo de linia mea, pe care ați menționat-o, mă refer la eficientizarea lucrurilor în bucătărie. Metodele mele de gătit au evoluat pe măsură ce evoluăm cu toții.

Deci, ca mamă a doi copii, este vorba de a face lucrurile și mai puțin stresante. Ceea ce fac este să mă pregătesc înainte. Mă gândesc să mă pregătesc înainte. Așadar, când merg la piața fermierului sau merg la magazinul alimentar, îmi curăț toate verdele imediat. Îmi curăț spanacul imediat. Poate că voi tăia niște proteine, dar nu voi găti nimic. Deci, este doar în frigiderul meu gata de luat, pentru că în mijlocul unei zile de lucru - dacă mă duc la frigiderul meu și trebuie să mai spăl și să curăț totul, sunt ca „Așteptați”.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Laura Prepon (@lauraprepon)

Și știu că această linie este un fel de omagiu adus mamei tale și felul în care ai fost crescut.

Ea ar face toate aceste gătite pentru că asta iubește. Dar nu am petrecut niciodată timp cu ea. Și chiar și când eram copil, îmi spuneam: „Creezi pentru noi această mâncare frumoasă, această mâncare hrănitoare, dar vreau să fiu alături de mama mea.” M-am gândit că trebuie să existe o modalitate de a avea ambele . Trebuie să existe o modalitate de a împărtăși familiei dvs. această mâncare frumoasă, hrănitoare de casă și de a fi prezent pentru a vă bucura de ea. Vreau să ne simplificăm timpul în bucătărie. Vreau să ne fie mai ușor pentru a putea fi de fapt prezenți.

Cum îi faci pe cei doi să mănânce sănătos? Sau mai sănătos?

Iată ce încerc să fac. Am alimente troiene, cum ar fi alimentele pentru cal troian. Gătesc mult cu bulion de oase - pentru mine este ca un multivitamin. Așa că am pus bulion de os în toate. Și până în prezent, lucrurile lor preferate sunt supele cu bulionul meu de oase, ceea ce este minunat. Gătim orezul în el. Gătesc orice proteine. Fără judecată, pentru că toți încercăm să facem tot ce putem. Încerc să strecor legume în lucruri. Dacă fac un hamburger, toc legumele, super, foarte mici și încerc să le gătesc în el. Copilul meu tocmai a avut tacos pentru prima dată zilele trecute. Înainte să o fac să mănânce tacos, i-am citit o carte numită Dragonii Iubesc Tacos . A fost de acord să încerce tacos.

Cum împărțiți dvs. și soțul dvs. lucrurile de uz casnic? Presupun că ești stăpânul bucătăriei.

El învață. Soțul meu își dorește foarte mult - am vorbit mai devreme despre gătitul tuturor acestor mese acasă. Și apoi, desigur, după gătit, trebuie să faceți curățenie. Cu gătitul, curățarea și toate, este mult și încearcă să atenueze presiunea pentru mine. Deci, el este totul despre asta. Este ca, învață-mă, vreau să gătesc. Uneori, detectorul de fum se stinge și este în regulă. Gătim înăuntru. Nu ar trebui să fie atât de mult fum. Dar este atât de dulce. Te iubesc.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare partajată de Laura Prepon (@lauraprepon)

Voi doi vă creșteți copiii în New York în loc de o comunitate închisă în Malibu. De ce?

Am locuit în L.A. timp de aproape 20 de ani, iar el a trăit și în L.A. pentru o perioadă foarte lungă de timp. Cred că mai ales în industria în care ne aflăm - soțul meu a fost cel care a fost cu adevărat, nu ne putem crește copiii în L.A. Nu poți scăpa de asta. Sunt din Jersey și și-a petrecut o mare parte din copilărie în Boston și în Iowa. Și am vrut ca copiii noștri să aibă expunere la toate culturile diferite. Asta a fost cu adevărat important pentru noi. Am o mulțime de prieteni în L.A. Am trăit acolo, așa cum am spus, timp de două decenii și copiii lor sunt minunați.

Acesta este doar un lucru personal. Vrem ca copiii noștri să fie în jurul tuturor tipurilor diferite de oameni, de viață, credințe și artă.Eu și soțul meu suntem amândoi în industria divertismentului și simt că este greu pentru copiii din a doua generație. Poate fi foarte confuz pentru ei. Nimeni din familia mea nu este în industria divertismentului.